Nieuws

Zoddeparkfestival 29 augustus

24 augustus 2015

DSC_0206

Komende zaterdag, 29 augustus, is Bert aanwezig met 2 van onze alpaca’s op het Zoddepark Festival te IJsselmuiden.

Bert nodigt je uit om hierbij aanwezig te zijn en:

Maak met de alpaca de mooiste selfie en win een kistje met artikelen uit de IJsseldelta.

Zet je foto op Facebook van Alpaca IJsseldelta Logies of email de foto naar l.palland@hotmail.com

Overvol programma tijdens IJOV ZoddeFestival op zaterdag 29 augustus

IJSSELMUIDEN – Op zaterdag 29 augustus gaat IJOV in het Zoddepark het 1e ZoddeFestival organiseren rondom de grote vijver in het park. Een gezellige dag voor jong en oud met vele en diverse activiteiten. Naast muziek zijn er attracties voor kinderen van alle leeftijden, een roofvogelshow, een (streekproducten)markt, demonstraties, et cetera.

De vele activiteiten en de marktkramen staan er van 14.00 tot 19.00 uur en na 19.00 uur blijft het terras geopend en zal de nieuw opgerichte IJsselmuider muziekband ‘Never be Clever’ spelen. Deze ‘golden oldies coverband’ met bekende muzikanten zal zich op het ZoddeFestival voor het eerst aan het publiek presenteren. De verwachtingen zijn erg hoog.

De hele dag zal er op het podium van alles te zien en te horen zijn. Er speelt het duo Chris & Mat ‘rustige festival muziek’, er zijn optredens van onder andere Recht deur zee en IJGV en er komt een voetbalshow met Freestyler Josh. Langs het terras staan kraampjes waar een warme hap te koop is en een bar waar drankjes verkrijgbaar zijn. Vanaf het terras heeft u zicht op het podium.

 

Activiteiten

Ook worden er demonstraties gegeven door de brandweer IJsselmuiden en door de Henk Brunt groep Scouting en is er een houtbewerker die met motorzagen mooie beelden maakt. Het team van Hengelsport Totaal geeft visdemonstraties en er zijn volop activiteiten op en rond het water zoals waterballen, klimwand en handboogschieten. Ook kan jong en oud enorme mega bellen blazen en meerijden op een ponywagen.

Kortom, kom  29 augustus even kijken in het Zoddepark te IJsselmuiden