Nieuws

Wittebroodsweken 2019

20 januari 2019

Gasten januari 2019

De eerste (wittebroods)weken van 2019 zijn alweer achter de rug. Altijd weer spannend wat een nieuwjaar je brengt. Wij wensen u uiteraard een goed, gezond en relaxt nieuwjaar toe! Inmiddels hebben we ook in januari alweer diverse gasten mogen ontvangen bij Alpaca IJsseldelta. Vandaag hebben wij nog  met onze gasten gewandeld met de alpaca’s. Erg leuk om in gesprek te zijn met onze internationale gasten! Alpaca Sophie stond vanmorgen vroeg alweer te gluren en turen door het raam van het gastenverblijf zo hoorden wij van hen. Een nieuwsgierig Aagje dus, maar dat is toch supergezellig zo’n alpaca recht voor je neus!

Nieuwsgierig Aagje      Gasten januari 2019 2

Ook in de wintermaanden is het nog prettig om er even tussenuit te gaan. Blue monday is morgen en dan hebben we die meest sombere dag van het jaar maar weer gehad. Overigens genieten we hier nu van het fijne winterweer: koud, maar met een klein zonnetje en met de hoop dat er binnenkort weer geschaatst kan worden.

Ach, als het toch te koud is voor een wandeling in de natuur is er de komende maanden nog genoeg aan binnenactivtiteiten te doen. De stadsgehoorzaal Kampen heeft nog Peter Heerschop, Frank Boeijen en Thomas Acda op het programma staan. Zie ook:

//stad.kampen.nl/nl/evenementen.html

//www.stadsgehoorzaalkampen.nl/

Voor de zomermaanden hebben wij alweer volop boekingen mogen ontvangen, maar wellicht is er nog een passende periode voor u beschikbaar. Wij hopen u te ontmoeten in 2019.

Groeten Bert en Erna Palland

Alpaca IJsseldelta

06-44396196