Nieuws

Volop zomer bij Alpaca IJsseldelta

23 juni 2017

We hebben in mei en juni volop genoten van de zon. In deze periode heeft Bert ook alle schapen en alpaca’s geschoren. Hieronder een indruk van het scheren van Alpaca Willem op 10 juni tijdens het Scheerdersfeest.

Collage scheren WillemWillem Horssen

Inmiddels heeft Willem een andere woonplaats: dierenpark Horssen. Wij wensen de familie van Sommeren veel plezier met hem! Hij zal op deze kinderboerderij midden in een woonwijk ook zeker veel geknuffeld worden! Wij missen Willem wel op het erf, maar omdat we verwachten dat er binnenkort jonge alpaca’s (cria’s) geboren worden, moeten we ruimte maken.

Daarnaast hebben wij en onze gasten met veel plezier het Alpaca boerengolf spel gespeeld! Vanaf nu te huur voor onze gasten (in overleg). En uiteraard hebben wij volop genoten van de Hanze2017!. Hierbij een linkje om even met ons mee terug te kijken naar dit spektakel in Hanzestad Kampen: //youtu.be/LLnxj8DKJhg

Ook leuk om onze gasten uit Duitsland tijdens de Hanzedagen te horen optreden in Kampen met hun band: Samba Primeiro uit Herford. We kijken uit naar de ontvangst van onze komende gasten, want deze zomer ontvangen wij diverse nationaliteiten.

Alpacagolf (800x450)BGM Samba Hanze2017

Wellicht ontmoeten wij u binnenkort als onze gast!

Groeten van Bert en Erna Palland

Alpaca IJsseldelta

www.alpacaijsseldelta.nl