Nieuws

Nieuwbouw Gastenverblijf

3 april 2015

IMG_20150220_160257

We willen graag gasten laten mee genieten van de mooie omgeving waar wij wonen. Daarom gaan wij een gastenverblijf bouwen. De B&B waar we nu druk mee bezig zijn, zal geopend worden medio 2015. Dit vrijstaande gastenverblijf zal ruimte bieden aan 4 personen en beschikken over een ruime woonkamer, slaapkamer, badkamer en bedstee.

Vanaf onze locatie kunt u diverse wandel- en fietsroutes starten: Wilsum, Zalk, Kampen en Zwolle zijn binnen 10 kilometer bereikbaar. Het ligt in Nationaal Landschap IJsseldelta en hoort bij buurtschap Oosterholt, welke ingeklemd ligt tussen de polder Mastenbroek en de rivier de IJssel.
Naast deze landelijke omgeving liggen een aantal steden dichtbij waar u volop kunt genieten van Cultuur & Historie en leuk kunt winkelen. Denk aan de Hanzesteden Kampen (6 km) en Zwolle (10km). Bezoek de vele rijksmonumenten in Kampen of combineer een dagje shoppen in Zwolle met een bezoek aan museum de Fundatie en Boekhandel Waanders. Of rijdt eens naar vissersdorp Elburg (24 km) en Urk (30km), beiden zijn met een halfuurtje rijden bereikbaar. Voor uitgebreide regio-informatie verwijzen wij u naar de website: www.ontdekdeijsseldelta.nl.
Daarnaast kunt u uiteraard heerlijk tot rust komen in ons gastenverblijf en mee genieten van de dieren op onze boerderij. Zo hebben wij alpaca’s, dieren met een hoog knuffelgehalte, waar mee u kunt wandelen. Daarnaast zijn er katten, eenden en schapen op de boerderij.