Nieuws

Lastminute juli Alpaca IJsseldelta Logies

12 juni 2016

Hooi en Logies bij Alpaca IJsseldelta
Goedemiddag,Deze week stond bij ons in het teken van hooien. Het was mooi weer dus de hooibaaltjes zijn mooi droog de schuur ingegaan. Hieronder ziet u de plaatjes, sommige dingen zijn nog net als vroeger…Leuk om te zien.

Vorig jaar juli hebben wij ons gastenverblijf geopend. Wij hebben vele gasten inmiddels mogen ontvangen.  U bent misschien zelf ook al te gast geweest. Of wellicht heeft u  willen reserveren, maar hebben wij u helaas moeten teleurstellen omdat wij reeds volgeboekt waren. Of kijkt u vandaag eens op onze website omdat u interesse heeft in onze alpaca-boerderij.

Zelf hebben wij afgelopen jaar genoten van de vele verhalen van onze gasten. Wij hebben mensen uit China, Frankrijk, Duitsland, Italië,  Engeland en Canada mogen ontvangen. Kinderen hebben wij zien genieten van de trampoline, skelter en/of de poezen en alpaca’s. De volwassenen hebben heerlijk gefietst of de omgeving op een andere manier verkend.

Inmiddels hebben wij al veel reserveringen staan voor het hoogseizoen. Maar in juli zijn er nog enkele mogelijkheden om in ons gastenverblijf te komen logeren. Daarom willen wij u, als een van de eerste geïnteresseerden in ons bedrijf, de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van onze last minute aanbieding. Voor juli hanteren wij nu een lastminute-tarief van € 70,00 per nacht bij een bezetting van 2 personen. (minimaal 2 nachten)

Ook is het mogelijk om een week in juli te verblijven tegen het speciale tarief van € 400,00 op basis van 2 personen. Bovenstaande acties zijn direct te reserveren via onze eigen website: www.alpacaijsseldelta.nl. Uiteraard kunt u daar ook voor andere periodes reserveren. Ook dan worden weektarieven berekend indien u 7 of meer nachten wenst te verblijven.

Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Bert en Erna Palland

Alpaca IJsseldelta Logies

06-44396196

IMG-20160612-WA0001IMG-20160612-WA0000IMG-20160612-WA0005