Nieuws

Kampen: in de voetsporen van de van Rossems

23 mei 2021

Maarten van Rossem :heeft Kampen bezocht en ”heeft niets te klagen”. Dat wil wat zeggen!
De van Rossems hebben Kampen bezocht en hebben ontdekt wat wij al lang wisten. Namelijk dat Kampen een mooie Hanzestad is, gelegen aan de IJssel en met nog vele monumentale panden. U kunt in de voetsporen van de van Rossems treden: op 12 en 13 juni zijn diverse arrangementen te reserveren. Daarbij kunt u bijvoorbeeld eerst een stukje varen met de Veerman van Kampen om daarna een bezoek te brengen aan het Stedelijk Museum in Kampen. 

//www.vanrossemsinkampen.nl/

//www.visitkampen.nl/nieuws/in-de-voetsporen-van-de-van-rossems-met-kampen-and-beyond

Maar ook op andere dagen kunt u uiteraard een bezoek brengen aan Kampen en een sloep of E-chopper huren of het museum bezoeken.Maar wij weten ook dat Kampen fijne en gezellige horeca heeft. Ga eens naar het horecaplein op de Plantage of neem een kop koffie bij het Paviljoen Hanzezicht met uitzicht op het stadsfront. En wij verwachten dat u binnenkort ook weer in de restaurants, musea en bioscopen naar binnen mag. Dus dat biedt nog meer mogelijkheden!

De van Rossems bezochten Hanzestad Kampen:

Het trio is erg te spreken over de stad…

Maar vertel het niet verder …….

Uitzicht op het stadsfront van Kampen vanaf Paviljoen Hanzezicht.
Wij hebben in juni nog enkele dagen ons gastenverblijf beschikbaar. En wij hebben veel repeaters, dus wacht u niet te lang met reserveren voor het najaar. 

Alpaca IJsseldelta ontvangt u graag en vertelt met alle plezier over de historische stad Kampen, maar kan u ook wijzen op mooie fietsroutes langs de IJssel. 

Combineer Kampen ook eens met een bezoek aan Werelderfgoed Schokland of de Veenkolonien. Kortom, u hoeft zich niet te vervelen! Wij en de alpaca's kijken uit naar uw komst!

Tags