Nieuws

Jong geluk in de zomer

30 juli 2017

carmen3 dames

Er zijn de afgelopen 2 weken maar liefst 3 merrie alpaca’s geboren bij Alpaca IJsseldelta. De merries heten Carmen (de bruine), Irene en Sophie. Ze dartelen al in de wei. Mooi om te kijken naar dit jonge geluk.

In juli hebben we ook weer veel gasten mogen ontvangen, vanuit diverse landen. Wij hebben genoten van deze contacten. Sommige bezoekers hadden gehoopt dat deze kleine alpaca’s geboren zouden worden tijdens hun vakantie. Maar helaas, de bevallingen liepen iets uit. Anderen, zoals onze gasten uit Denemarken en Israël hadden net geluk. Daarom toch voor een ieder deze update met een foto van de 3 jongedames.

Collage 2017-07-26 12_25_33

Ook in augustus en september zijn we behoorlijk volgeboekt. Voor de vakantieganger is er genoeg te beleven. Zoals de Kamper-uitdagen die elke donderdag worden gehouden. Er kan gevaren worden met de Veerman van Kampen vanuit Kampen naar Urk of Volendam. In augustus zijn er nog diverse bloemencorso’s en gondelvaarten om mee te maken in de gemeente Steenwijkerland, zie www.optochtenkalender.nl. Zeker aan te raden om een keer mee te maken. Giethoorn (Little Venice) is ook altijd gezellig om langs de grachtjes te slenteren en/of te dineren. Bij slecht weer kan de Fundatie bezocht worden, Dinoland Zwolle of de Orchideeënhoeve met de Vlindertuin. Ook leuk voor kinderen.

Kortom, we genieten nog even van de zomer en de vrije tijd.

Groetjes Bert en Erna Palland

Alpaca IJsseldelta Logies

www.alpacaijsseldelta.nl