Nieuws

IJsseldeltadag 28 mei

16 mei 2016

cropped-banner1-ijsseldeltadag

Op zaterdag 28 mei is het weer IJsseldeltadag. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin waarbij iedereen van harte welkom is om een kijkje in de stal te nemen bij boerderijen aan de Mandjeswaard, Kamperzeedijk en in polder Mastenbroek.

Ook stoomgemaal d’Olde Mesiene is de hele dag geopend voor rondleidingen. Tijdens de IJsseldeltadag zijn er vele leuke activiteiten te beleven zoals een melkproeverij, een roofvogelshow, een boekenmarkt, een kijkje in een moderne serrestal, creatieve workshops, uitleg over muskusrattenbestrijding, knuffelen met alpaca’s en nog heel veel meer!

Bert staat met zijn alpaca’s bij de boerderij van der Weerd (www.vleeswinkelvanderweerd.nl) aan de Wolfshagenweg 2 te Hasselt. Hier kun je met alpaca’s op de foto. Wie de mooiste foto maakt met een alpaca bv een selfie  , maakt kans op een vleesschaal aangeboden door van der Weerd vleeswinkel.

bert met alpaca voor web

Tevens zal er kleding gemaakt van alpacawol gekocht kunnen worden.

Kom dus op zaterdag 28 mei naar de IJsseldeltadag! Kijk op www.indeijsseldelta.nl/ijsseldeltadag voor het complete programma.