Nieuws

Geen wachtrijen en geen stress

1 mei 2022

Heeft u ook zin in de zomer? En kijkt u uit naar de vrije dagen die in uw agenda genoteerd staan? Ik ook. Alleen hoop ik dan niet in van die lange wachtrijen te belanden zoals we nu in de meivakantie zien op Schiphol.

Wij kunnen een vakantie garanderen zonder lange wachtrij bij Alpaca IJsseldelta:

Wij hebben 1 ruim en luxe gastenverblijf voor maximaal 5 personen. U kunt met uw eigen auto komen. Er is een carport beschikbaar. En voor het inchecken: geen lange wachtrij en zelfs niet afhankelijk van de aanwezigheid van de gastheer of gastvrouw. … Want u krijgt een code toegestuurd, zodat u zelf het huisje kunt betreden na aankomst.

Het huisje bij Alpaca IJsseldelta is centraal in Nederland gelegen, op ca. 7 kilometer van Hanzestad Zwolle. Ons huisje ligt ook om de hoek van Gelderland en de Veluwe, maar tevens ligt Flevoland om de hoek. Er is dus genoeg in de omgeving te beleven. Uiteraard geven wij graag tips van bekende en minder bekende bezienswaardigheden in de buurt. Maar rustig op uw eigen terras genieten van de alpaca’s, koeien en paarden kan natuurlijk ook. Kortom: wij bieden u een vakantie zonder wachtrijen en stress aan. Er is nog beschikbaarheid voor de komende zomervakantie. Wees er wel snel bij, want zoals u weet wij hebben maar 1 huisje op het erf staan. Ook dat geeft de nodige rust voor u!

Groeten Bert en Erna Palland