Nieuws

De beste wensen en goede voornemens voor 2017

8 januari 2017

Allereerst de beste wensen voor 2017 namens Bert en mij. Veel heil en zegen zeggen wij  in deze regio.

In 2016 mochten wij velen onder u ontvangen als onze gast. Wij hebben hiervan genoten en u gelukkig ook. Wij kijken ook terug op een mooi jaar 2016. En uiteraard blikken we  ook graag vooruit.

alpacas-gasten-en-schapen

Waarschijnlijk heeft u dezelfde wensen als ons: een goede gezondheid en fijne werk/leefomgeving. Maar vooral ook vrije tijd kunnen door brengen met onze familie en/of vrienden om zo te genieten van het leven. Rust en ontspanning zoeken is zeker belangrijk. Daarom hebben wij voor ons zelf een weekendverblijf in Zeeland gereserveerd en denken we na over onze zomervakantie.

Wellicht bent u, of kennissen, ook nog op zoek naar een weekendje of week weg in Nederland.

Voor 2017 willen wij een aantal nieuwe elementen toevoegen voor Alpaca IJsseldelta. Zo hebben wij een aantal opties en/of evenementen in onze omgeving welke leuk zijn om toe te voegen aan een verblijf bij   Alpaca IJsseldelta Logies:

  • Pony rijden mogelijk bij onze buren
  • Schoonheidsbehandeling reserveren bij  buurvrouw naast ons (leuk om uw vrouw mee te verrassen)
  • Ontbijtje bij de Stadsherberg te Kampen voor € 5,00 pp met uitzicht over de IJssel
  • Valentijnarrangement met 3 overnachtingen, 1x ontbijt en 1x diner voor € 240,00 voor 2 personen (zie voor meer info onze website bij reserveringen onder Arrangementen)
  • Voorstellingen Cultuurschip Thor in Zwolle, kaartjes ca. € 12 a € 15,00, bijvoorbeeld op 22 Januari Judith Nijland Trio, A Jazz Tribute to Abba
  • Reserveer ” The Simon & Garfunkel Story” in de Stadsgehoorzaal Kampen op 7 maart
  • Combineer een verblijf bij ons met de Nationale Museumweek van maandag 3 tm zondag 9 april
  • Tulpenroutes op ca. 15 minuten autorijden: Tulpenroute Dronten en Tulpenroute Noordoostpolder (vanaf 16 april wordt deze route bewegwijzerd!)

  tulpenvelden

Of kies voor een lekker lang weekendverblijf bij ons  tijdens Hemelvaart (donderdag 25 mei) en combineer een bezoek aan de Vlaggetjesdag op Urk (26 mei) met een tour langs de boerderijen van de IJsseldeltadag (zaterdag 27 mei).

Kortom ideeën genoeg!  Reserveren kan rechtstreeks via onze eigen website. Let ook op onze speciale weekprijzen. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen!

Groeten van Bert en Erna Palland

Alpaca IJsseldelta