Nieuws

Alpaca Scheerdersfeest en Alpaca Golf op 10 Juni!

8 april 2017

Collaga alpaca golf

Op 10 juni a.s. zullen wij bij Alpaca IJsseldelta voor het eerst een scheerdersfeest organiseren. Onder het genot van koffie, thee of limonade met aardbeiengebak zal Bert vertellen over de alpaca’s. U kunt meekijken terwijl ze geschoren worden. Ook is het mogelijk om een partijtje boerengolf te spelen in de alpaca-weide. Daarna gaan we gezamenlijk genieten van een heerlijk broodje met IJsseldelta-burger in de kapschuur.

Het bijwonen van dit scheerdersfeest is op basis van inschrijving mogelijk. Omdat we graag willen dat u ook genoeg tijd en ruimte hebt om het scheren te zien is het maximaal aantal deelnemers per groep 12 personen.  We zullen een groep in de ochtend ontvangen (aanvang 10.00 uur) en een groep in de middag (aanvang 14.00 uur)

Locatie: Alpaca IJsseldelta, Sonnenbergweg 7 te IJsselmuiden
Datum: zaterdag 10 juni 2017.
Kosten: € 15,00 voor volwassenen en € 10,00 voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
Aanmelden: via l.palland@hotmail.com of 06-44396196.

Graag het gewenste tijdstip van aanvang doorgeven!

Foto Proef de Pure Polder

Dit scheerdersfeest maakt onderdeel uit van een reeks van arrangementen van toeristische ondernemers onder de naam “Proef de Pure Polder”. Op 9 september en 4 november kunt u deelnemen aan een wandeling met maaltijd onder leiding van respectievelijk Boerendiekhuus en De Pieper Horizon.