Logeren

Kom logeren in een compleet huisje in de IJsseldelta waar u heerlijk kunt vertoeven en een fraai uitzicht over de kudde alpaca’s heeft.

Alpaca’s

We hebben een kudde van 14 alpaca’s. Wij vertellen u graag meer over onze hobby en deze dieren in het bijzonder.

Webshop

Bezoek onze webshop waar u leuke artikelen kunt krijgen die meestal gemaakt zijn van alpacawol. Leuk om te geven of te krijgen.

Welkom bij Alpaca IJsseldelta

In december 2010 hebben wij, Bert en Erna Palland, de boerderij van onze (schoon)ouders gekocht. Als boerendochter en boerenzoon willden wij graag in het buitengebied wonen, maar daarnaast wel onze banen behouden, Bert is werkzaam als coördinator van Wijk-boerderij de Schellerhoeve in Zwolle-Zuid en Erna werkt als gemeenteambtenaar.

De boerderij fungeert nu dus als woonboerderij, maar wel met diverse prachtige dieren op ons erf! In de zomer van 2010 hebben wij onze eerste 2 alpaca’s gekocht omdat wij zo verliefd waren geworden op deze, toen nog, relatief onbekende dieren. Inmiddels hebben we een kudde van 14 alpaca’s. Meer over deze onze hobby en deze dieren in het bijzonder, kunt u hier lezen.

Kom ook landelijk logeren met alpaca’s in je achtertuin...

Reserveer nu

Logeren in ons gastenverblijf

Omdat we onze ervaringen met alpaca’s en het buitenleven graag wilden delen met gasten, zijn wij in 2015 gestart met ons gastenverblijf. Dit gastenverblijf is ruim 50m2 en heeft een eigen entree, veel privacy. Het is een compleet huisje waar u heerlijk kunt vertoeven en fraai uitzicht over de kudde alpaca’s. Bert laat u graag kennismaken met onze kudde. Meer informatie over het gastenverblijf en mogelijkheid tot reserveren vindt u hier.

De boerderij is gelegen aan de Sonnenbergweg 7 te IJsselmuiden. Dit ligt in het buitengebied van de voormalige gemeente IJsselmuiden. Het valt onder de buurtschap Oosterholt. IJsselmuiden is 1 van de 5 buitenkernen van de Hanzestad Kampen. Oosterholt ligt in het Nationaal Landschap IJsseldelta en ligt ingeklemd tussen de polder Mastenbroek en de rivier de IJssel.